Reviews

Reviews

Wim en Conny

13-11-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Onze 2 cruise én...de 2 keer met cruisemarkt, én zeker niet de laatste keer én vooral... cruise! De eerste met HAL Koningsdam, nu met MSC Divina in de yachtclub. De service die Nadia aan haar klanten geeft op alle vlak aangaande je geboekte cruise dat vind je volgens mij maar weinig in een ander reisbureau, wat cruises betreft. Het draaiboek die je in je handen krijgt mbt de geboekte cruise ...daar kijken ze zelfs aan de douane hun ogen aan uit...altijd leuk te horen dat ze dan zeggen, jouw reisorganisatie heeft zijn werk fantastisch gedaan...pluim voor Nadia dus, dikke mercie meid, voor alles! Wat wij vooral leuk vinden is dat Nadia perfect weet wat ze haar klanten moet aanbieden, das dan ook haar mensenkennis en haar eigen ervaringen op de schepen die dit met zich meebrengt veronderstel ik. Altijd staat ze voor haar klanten klaar, op kantoor, aan de telefoon, zelfs tot vervelens toe van de klanten hun kant uit dan, altijd blijft ze vriendelijk en behulpzaam, zelfs toen wij nu met de stakingen op Zaventem een eerste geannuleerde vlucht hadden van Brussel naar Londen, waardoor onze connectie vlucht Londen Miami dreigde gemist te worden...zelfs toen hielp Nadia krampachtig zoeken naar een oplossing, waarvoor dank! Ze stond erop dat we haar op de hoogte hielden hoe het verliep, straf toch...velen zouden zeggen , jaja geboekt is geboekt, kassa kassa en daarmee is de kous af...dat kan men zeker niet zeggen van Nadia. Ik denk dat ze zelf een hoofd als een vergiet zal gehad hebben met die staking, maar het altijd weet/probeert koel te houden in het belang van haar klanten! Waarvoor dank Nadia, de volgende cruise zal zéker weer eentje met cruisemarkt zijn, een mens is dan pas op zijn gemak als hij daar geboekt heeft volgens mij... We hebben de smaak zeker te pakken en dat allemaal dankzij NADIA! Nooit gedacht dat wij een gezonde verslaving gingen over houden door bij Cruisemarkt te boeken...en daar hoeven we gelukkig niet voor af te kicken, integendeel..de verslaving wordt langsom meer maar groter... Gelukkig maar... Dikke mercie Nadia, voor alles, je bent een krak.

Hesse-Boeren

12-11-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 9
  • Entertainment: 10

In oktober hebben wij wederom en ditmaal voor de 2e keer dit jaar, een cruise naar "New England" met Seabourn Quest gedaan. Het schip, voor ons de 3e keer, was uitstekend qua accommodatie en service, een 9,5. Wij zouden daar veel over kunnen schrijven, toch willen het dienaangaande kort houden. Immers dit review is qua ervaring, beleving en service voor Cruisemarkt, Hier kunnen wij enkel opnieuw weer tot dezelfde conclusie komen, alles klopte en was tot in de puntjes geregeld. Een 10+.w ij kunnen dan ook niet anders dan Cruisemarkt aan iedereen aanbevelen. Gewoon TOP qua dienstverlening.

Hugo Raeymaekers

12-11-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 8
  • Entertainment: 9

Wij namen deel aan een groepscruise met de MSC Seaview op de Middellandse zee op 27/10/2018, georganiseerd door Cruisemarkt. Nadia van Cruisemarkt had de reis tot in de puntjes voorbereid tot en met het inchecken in de luchthaven en in de cruiseterminal. Ook tijdens de cruise was Nadia aanwezig en zorgde voor een vlot verloop van de reis. Voor “Service” verdient ze zeker een 10! Voor cruise + vlucht was de prijs buitengewoon laag, zeker omdat ook het drankenpakket inbegrepen was. Daarom een 10 voor de verhouding “Prijs/Kwaliteit”. “Eten” is een kwestie van smaak maar aangezien iedereen in onze groep steeds zijn “goesting” vond betekent dit dat de kwaliteit best in orde was. Natuurlijk kan het altijd beter maar geef ik toch een dikke 8! “Entertainment” is op de MSC-schepen altijd dik in orde. Ook tijdens deze cruise zorgde het animatieteam tijdens de dag voor veel vermaak en ’s avonds was er in de bars en lounges altijd life-music van goede kwaliteit. Vooral niet te missen waren de dagelijkse professionele shows in het theater. Zeker een 9 waard. Dit was mijn 10de cruise waarvan 6 geboekt bij Cruisemarkt. Nergens vond ik betere voorwaarden en voor mijn volgende cruise ga ik weer langs bij Nadia.

vicky.decleene@hotmail.com

08-11-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

zeer tevreden

Perry en Carine De Backere- Dedeurwaerder

07-11-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Een echte aanrader. Nadia is een top vrouw en doet alles voor haar klanten met heel veel plezier. Echt top vakantie beleefd

graces - vanbroekhoven

06-11-2018

  • Service: 7
  • Prijs / kwaliteit: 8
  • Eten: 9
  • Entertainment: 10

De begeleiding en ondersteuning van Nadia was prima. Zij heeft haar uiterste best voor onze groep gedaan, dank je wel nogmaals. Voor een volgende cruise komen wij zeker bij jullie langs.

Fred Verhoeven - MSC Seaview

06-11-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 9
  • Eten: 9
  • Entertainment: 8

Nadia, Alles weer topfijn geregeld en in orde. Gedeelte Cruisemarkt was perfect. Qua Cruise zelf was de MSC Seaview een hypermodern, indrukwekkend en knap schip. Alles proper. Personeel was vriendelijk. het was grappig om te zien dat de kapitein van de MSC Divina nu de kapitein van de Seaview was. Hij heeft ngo wel een beetje werk wat op de Divina liep alles wat gesmeerder. Dit neemt niet weg dat de Seaview zeker de moeite was. Bedankt, en tot de volgende cruise ;-)

Jan Ladenius

28-10-2018

  • Service: 9
  • Prijs / kwaliteit: 8
  • Eten: 8
  • Entertainment: 8

De cruise op Seabourn Quest van Boston naar Montreal waren 10 heerlijke dagen. Met vertrek op 11 oktober hebben we de mooiste week van de herfstkleuren gehad, maar helaas ook de eerste koude dagen in Canada. De route was heel mooi, maar doet ook enkele plaatsen aan langs de St.Lawrence rivier die eigenlijk geen stop waard zijn, maar alleen de vaarroute onderbreken. Zoals we gewend zijn van Cruisemakt was alles weer tot in de puntjes geregeld. Dank aan de mensen van Cruisemarkt voor een geweldige reis.

Marc en Denise

16-10-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Na tientallen klassieke cruises, was de "Royal Clipper" onze eerste zeilervaring. Het was prachtig ! Dank aan de dames van Cruisemarkt, die alles in goede banen hebben geleid.

Piet en Noelle

08-10-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Dank U Nadia voor de prachtige professionele organisatie van onze cruise met de Azamara Journey . Altijd zeer vriendelijke en duidelijke telefonische info gekregen. Prachtige duidelijke brochure met alle nuttige(nederlandstalige ) infomatie over de aanleghavens en alle andere nodige uitleg en reisdocumenten. Ook het online inchecken op de luchthavens was uitstekend gedaan . Nogmaals SUPER . Voor herhaling vatbaar.

Schrijf een beoordeling!

Uw ervaring is belangrijk voor ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kunt u aangeven welke andere soorten cookies u wilt accepteren.

Cookie-instellingen