Reviews

Reviews

Van Thienen - Stinckens

17-07-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Het was de tweede cruise die we via cruisemarkt geboekt hebben en het was opnieuw een schot in de roos. Nadia geeft zeer objectieve informatie over de schepen die geschikt zijn voor jongere kinderen en net zoals de vorige keer kregen ook wij een ingebonden boekje waarin ook de uitleg over de steden waar we aanmeerden. Op weg naar Kiel hadden we een enorm fileprobleem, waardoor we (bijna) niet op tijd waren om in te schepen. Vanuit de auto hebben we meermaals contact gehad met Nadia die voor ons allerlei alternatieven zocht om eventueel in de volgende haven te kunnen inschepen. UIteindelijk bleek het niet nodig, maar zulke service op een zaterdag kom je zelden of nooit tegen. Een cruise boeken, is voor ons slechts 1 adres: cruisemarkt! Superservice!

Schouppe J.Pierre

26-04-2018

  • Service: 9
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 8

Heel mooie reis met Seabron Ecore. Super schip een aanrader.

Haesen

25-04-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 8
  • Entertainment: 10

Voor mij was het de eerste cruise die ik via Cruisemarkt boekte. Hun service is werkelijk uitstekend, alles verliep heel vlot, ook de hotelreservaties, de vluchten...prima. De cruise vertrok van Abu Dhabi richting Singapore met de Celebrity Constellation. Alle excursies aan land waren ook prima geregeld met de nodige begeleiding, het entertainment op de Constellation was van hoogstaand niveau, vooral de shows 's avonds. De lezingen waren ietsje minder dan bij sommige andere schepen. Het eten was behoorlijk maar toch minder dan bij de vorige cruises die ik maakte, er was vooral te weinig variatie (enkel bij de Celebrity Millenium was het nog minder), maar daar kan cruisemarkt niets aan doen, dat is iets wat het schip aangaat en heb ik ook in hun beoordelingsformulier vermeld. Over cruisemarkt dus zeer tevreden en mijn volgende cruise loopt weer via hen. Zeker weten!

Hesse-Boeren

22-04-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 9
  • Eten: 8
  • Entertainment: 7

Feitelijk kiezen wij een cruise op route welke wij wensen te varen. Deze reis was het met het schip Oceania Nautica van Tokyo naar Bangkok. Het was onze vijfde cruise die wij via Cruisemarkt geboekt hebben. De persoonlijk aanpak, het advies, de service hebben ons reeds eerder doen besluiten via Cruisemarkt onze Cruises te boeken. Onze ervaring met Cruisemarkt is een een woord uitmuntend! Het is niet alleen het verzorgen van de Cruise zelf. De reisdocumenten, het reserveren van een Hotel vooraf op bijzondere locaties, het boeken van de vluchten, het vooraf reserveren de Seats vd heen-/en retourvlucht, het online inchecken vd de heenvlucht als ook de retourvlucht, het reserveren van Taxi's op locatie, enz. is tot in de puntjes verzorgt. Wij kunnen dan ook eenieder Cruisemarkt in alle vertrouwen aanbevelen, een 10-plus voor Cruisemarkt. Cruisemarkt medewerkers bedankt voor een fantastisch goed verzorgde reis!

Carla Ladenius-Boeren

20-04-2018

  • Service: 9
  • Prijs / kwaliteit: 9
  • Eten: 7
  • Entertainment: 7

Deze Oceania cruise op het schip Nautica hebben we gekozen omdat wij graag deze route wilde varen. Vertrek in Tokyo aankomst Bangkok na 17 dagen. Dit is de derde cruise die wij via Cruisemarkt geboekt hebben. Als we weer een cruise willen maken, bedenken we alleen waar we naar toe willen gaan. De cruise wordt zeker weer bij Cruisemarkt geboekt, zodat we zeker weten dat we de beste service gaan krijgen. Wij willen het hele team bedanken voor een fantastische reis!

Verbrugghe - Tournier Redgy & Jenny

03-04-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

We verlangden naar een oplossing om de kille maanden in ons land te ontlopen en een gepaste cruise te vinden die ons tijdens de donkere winterdagen een stukje van de wereld zou laten ontdekken waar we nog niet geweest waren. Na ettelijke touroperators te hebben afgelopen vonden we onze gading niet en het internet werd ingeschakeld. Daar werd je werkelijk overspoeld van aanbiedingen, maar de meeste cruisers vertrokken uit Amerika, Italië en enkelen uit Nederland, tot we uiteindelijk bij Cruisemarkt terecht kwamen die ons de gewenste oplossing aanbood. Een wereldreis met de Cunard lijnen die met hun drie cruiselijnen alle oceanen oversteken en je tot de andere kant van de wereld brengen. Na de info boeken te hebben doorlopen waren we verkocht. Het werd een wereldcruise met de Queen Mary II via Zuid Afrika en de eilanden in de Indische oceaan naar Australië, Tasmanië en op de terugweg Borneo, China, Vietnam naar het Midden Oosten met Dubai, Oman, Jordanië en zo door het Suezkanaal naar de Middellandse Zee en via Cyprus naar Napels en Lissabon om zo naar Southampton terug te keren ons vertrekpunt. De “Leading Lady” van Cruisemarkt Nadia zou voor ons alles tot in de kleinste details uitwerken zodanig dat we ons enkel moesten voorbereiden op onze persoonlijke bagage ,inentingen, medicatie en paspoorten . Dank zij haar formidabele inzet en toewijding met medewerking van haar bediende Sofia werd onze reis een waar succes, niet alleen had Nadia alle visa geregeld maar had ook drie reisboeken aangemaakt waar we per dag alle bijzonderheden van de te bezoeken plaatsen in detail had uitgewerkt en daarbij nog voor vervoer gezorgd om ons heen en terug naar Southampton te brengen. Een dikke proficiat en een beoordeling van tien. Deze reis werd een schot in de roos , onze stoutste verwachtingen werden meer dan ingelost.

Seynhave - Norwegian Spirit

27-03-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

hallo Nadia & Sofie Hierbij wil ik jullie beiden heel erg bedanken voor wat jullie voor ons gedaan hebben toen ik ziek werd tijdens onze cruise. nochtans hadden wij onze verzekering niet via jullie genomen. Wij kregen zelf het geld van de ziekenkas niet terug, alsook ook niet van de hospitalisatie maar samen met de reisbijstandverzekering hebben Nadia en Sofie al de nodige documenten opgevraagd en in orde gebracht . Ik moest me niets aantrekken! ik weet dat het hen veel tijd , moeite en telefoons gekost heeft ,maar alles is met de glimlach voor ons in orde gebracht. nogmaals 1000 keer bedankt. Twee topmadammen!!!!!!!!!! gr mia&luc

Kurt & Marleen

25-02-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Na cruises in de Middellandse Zee en Alaska nu richting Azië getrokken voor een cruise van Hong Kong naar Singapore met verschillende haltes in Vietnam en Thailand. Zoals de voorgaande keren konden we weer rekenen op de professionele steun van Nadia. Van vertrek tot aankomst was alles tot in de puntjes geregeld en moesten wij enkel maar genieten. Bedankt Nadia en Sofie, we kijken al weer uit naar onze volgende cruise.

Kris

06-02-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Zeer tevreden over de geleverde service en de opvolging bij het boekingsproces. Een aanrader!

vergels brigitte

01-02-2018

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

eerst en vooral een woordje van dank ( en een dikke proficiat) aan Nadia en Sofie voor hun inzet bij het boeken van onze cruise. Alles was perfect in orde (zie de ingewikkelde procedure voor visum China) Een apart boekje met alle reisdoc. en eentje met de aanleghavens,getuigd van hun professionele aanpak en is voor ons een zeer goed steuntje.Onze boot de regent voyager was zoals de regent het beloofd een "topper" puur verwennerij en klasse. Prachtige suites (ook dank voor onze up grade) en de zeer goede restaurants waar de sterren chefs ons verwende. Alles wat we gezien,geproefd en meegemaakt hebben behoren nu toe aan een prachtige herinnering en doet ons dromen naar meer.

Schrijf een beoordeling!

Uw ervaring is belangrijk voor ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kunt u aangeven welke andere soorten cookies u wilt accepteren.

Cookie-instellingen