Reviews

Reviews

Darcon

22-08-2019

  • Service: 9
  • Prijs / kwaliteit: 9
  • Eten: 9
  • Entertainment: 9

Goede dag, Dit om u te laten weten dat we goed en wel terug thuis zijn aangekomen na een heerlijke cruise en reis. Het was heerlijk, dank zij uw goede zorgen. We hebben heel veel gezien en gedaan, en zijn dan even ontzettend moe geweest. We willen dan ook overal tegelijk zijn, en alles zien. Het weer is heel goed meegevallen, één dagje regen, en voor de rest aangename temperaturen van 22 a 23 graden. We hadden een prachtige kajuit, achter in het schip, en hebben ook goed kunnen genieten van het balkon. Buiten dat we de eerste dag in de 2de seating waren gezet in het restaurant, is dat vanaf de tweede dag goed gekomen. Ook in Hamburg hadden we goede hotels, behalve dan dat we wel uit het centrum zaten met het Holiday Inn hotel, we moesten nog altijd de U-Bahn nemen naar het centrum en van daaruit geraakte men overal. We hebben alles met de taxi gedaan, met die valiezen was dat het beste. Eigenlijk viel de prijs nog goed mee. Kortom, buiten een paar minpuntjes hebben we een heerlijke reis gehad, dank zij jullie goede zorgen. Jullie horen nog van ons voor een eventuele volgende reis. Vriendelijke groetjes, Bob en Sonja

Fam Smits

04-08-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Wij hebben een heerlijke tijd gehad op de MSC Fantasia! De Fantasia is een mooi schip met genoeg (te veel) te doen (keuzestress haha). Het personeel was erg hartelijk en enthousiast! De hut werd erg proper gehouden door onze cabin attendant Alexander en een balkonhut is echt geweldig! Helemaal achter op t schip; ik heb geweldige plaatjes kunnen schieten en ons balkon was een stuk groter dan die aan de zijkanten. Het eten was ook erg goed in tegenstelling tot wat ik in de reviews heb gelezen... Ook het entertainment was goed, in het bijzonder Aldo Maldonado; kippenvel bij zijn solo's! Het embarking proces was wat omslachtig, bij Royal Caribbean ging dat een stuk soepeler en vlotter. Het disembarking proces ging juist weer vlotter dan bij RC. Nadia en Sofie hartelijk bedankt voor de goede vlotte service, het prettige mail contact en het regelen van een onvergetelijke cruise!

Ingeborg en Rony

16-07-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

van 6 tem 13 juli op cruise met de Meraviglia naar enkele Baltische steden Alles prima in orde dankzij de professionele begeleiding van Nadia (en haar team). Een zeer mooi, supermodern schip met ruime kajuiten, lekker eten, veel animatie, indrukwekkende shows (Cirque du soleil) en theatervoorstellingen, vriendelijk personeel, interessante steden....een zeer geslaagde vakantie ! Het buffetresto was uiteraard druk maar in de avondresto's en de specialiteitenresto's was het aangenaam. Ook de skylounge (adults only) was een meerwaarde , rustig en prachtig zicht op het 18de dek). Wij zijn zeer tevreden en kijken al uit naar de volgende cruise (met MSC en Cruisemarkt).

Saeys Luc

02-07-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 8
  • Entertainment: 7

Dit was de eerste cruise die wij boekten bij Nadia. Een speciale promotie op de Azamara Pursuit, langs de Griekse Eilanden. Alles verliep heel vlot: de boeking, de reispapieren (met bijkomende info over de aanleghavens).. Bij het vertrek had onze vlucht door het slechte weer veel vertraging. Nadia volgde de toestand doorlopend op. Zij heeft echt hemel en aarde verzet om alles op te lossen. Topklasse ! De cruise zelf was zoals je van Azamara verwacht. Kleine kajuiten, maar smaakvol en praktisch ingericht. Veel ruimte op het schip, lekker eten en supervriendelijk personeel. En wat Azamara zo speciaal maakt: de atmosfeer aan boord, de Azamazing Evening (voor het paleis in Rhodos !), de white night party....En in elke aanleghaven: veel tijd, vlakbij de stad, nooit wachten... Prijs kwaliteit zijn ze ongelooflijk. We zullen wel nooit meer de zelfde dag van afvaart vertrekken, en noot meer met Brussels vliegen. En nog eens: een ferme pluim voor Nadia en haar team !

Wostyn

03-06-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 8
  • Entertainment: 10

Onze reis is super vlot gelopen dankzij de goede voorbereiding van cruisemarkt. Thuis kregen we al onze nodige documenten en uitleg over al de stopplaatsen toegestuurd in een mooi boekje. Vele mensen keken daarop. Nadia staat op elk uur paraat om je te helpen ook al dreigden we bijna ons vliegtuig te missen door dat accident zondag in Venetië met een ander cruiseschip en toeristenboot. Daardoor mochten wij niet aan kaai gaan. Gebeld naar Nadia en ze gaf ons alle nodige info wat te doen indien we ons vliegtuig gingen missen. Soit dit is dan uiteindelijk niet gebeurt en gisteren veilig geland. Wij zijn zonder zorgen op vakantie kunnen gaan en ten volle ervan genoten en dit dankzij deze superorganisatie. Ik raad cruisemarkt iedereen aan en zal zeker onze volgende cruise daar weer boeken. Bedankt voor alles zo goed te regelen

fam.Van Broekhoven (MSC Armonia)

08-05-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 8
  • Entertainment: 7

Eerst en vooral wil ik toch even vermelden dat al de voorafgaande organisatie en contacten met Nadia van Cruisemarkt vlekkeloos verlopen zijn. Ook de bundeling van de reisdocumenten en bijkomende informatie over de bestemmingen die we mochten ontvangen waren super. We hebben net voor het vertrek + tijdens de reis ook nog informatie/advies gevraagd en telkens een snel en correct antwoord gekregen. Dus voor de service van Cruisemarkt een dikke 10. De cruise zelf dan. Wij hebben een 8 daagse cruise met de MSC Armonia geboekt. De keuze voor deze cruise was vooral omdat deze in Havana aanmeerde. (en Honduras en Mexico) We wisten dat kwalitatief deze cruise iets minder ging zijn . Het is een iets ouder , niet zo groot schip. Zeker niet slecht, maar als je al andere cruises gedaan hebt merk je toch wel een verschil. De kwaliteit van het eten was goed, maar door het rumoerige buffet-restaurant zijn we meestal in het à-la-carte restaurant gaan eten. Het zonnedek was ruim genoeg voor iedereen en er was altijd wel iets van animatie te doen. De avond-voorstellingen waren iets minder. Als je 1 voorstelling gezien had , had je ze eigenlijk allemaal gezien, weinig variatie in de voorstellingen. De hutten waren ook primitiever dan bij andere cruises, maar ook dit was iets dat we op voorhand wisten. Er zijn niet zoveel familie-balkonhutten op dit schip, waardoor we dus in een gewone buitenhut hebben moeten nemen, welke wel redelijk klein was voor 4 personen. Over de netheid en vriendelijkheid van het personeel kan ik niets negatief zeggen, dat was allemaal in orde. Dan nog een weetje over het schip. Ze hebben dit enkele jaren geleden langer gemaakt (schip in 2 gezaagd en een stuk tussen gezet). De lengte van het schip werd dus vergroot, maar dus niet de breedte... daardoor schommelt dit schip opvallend harder dan andere cruiseschepen... als je gevoelig bent voor zeeziekte, kan je hier toch best rekening mee houden. Samengevat : wij hebben genoten van onze cruise en van de bestemmingen die we allemaal gedaan hebben. Dus als je dit schip wil kiezen omwille van de route , zeker doen. Zijn er nog andere schepen die ook dezelfde route varen? Dan zou ik toch serieus twijfelen om dit schip te kiezen...

Eliane

22-03-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Dag Nadia: ziehier in grote trekken het beloofde verslag. 1. Check-in Brussel-Zuid: vlotte afhandeling en ondanks vroege uur(5u15) zeer vriendelijke ontvangst,ook croissant en koffie gekregen in koffieshop. Charles de Gaulle: duidelijke richtingaanduidingen maar ellenlange files aan security,processie v. Echternach= 1 stap vooruit,2 achteruit. Air France: perfecte zetelkeuze(65 K en L) qua beenruimte maar om te slapen verre van ideaal, kunnen niet plat,charmant personeel,verzorgde maaltijden. Hotel La Quinta,Miami : gratis shuttle gestuurd,ruime kamers,zeer rustig,miezerigste ontbijt ooit en te ver van centrum. Excursie Everglades: grote teleurstelling,1 alligator gezien,wellicht dood of van plastic!,heel veel lawaai van airboats en brullende gidsen; normaal dat dieren vluchten! Toch 1 eend gezien! Hop-on,hop-offtoer Miami: zeer interessant. Dag 2 : taxi naar Fort Lauderdale,zeer vlotte check-in op Celebrity,welkomstdrink en lunch. Kajuit ruim en op het eerste gezicht zeer goed gelegen tot.......verder lezen. Maaltijden aan boord waren alle zeer goed,van alles geprobeerd,Premiumpakket werd zeer gewaardeerd. Excursies: 1. Cayman,Georgetown: goeie gids,verzorgde huizen en beplanting,banken en juwelierszaken,alleen geschikt voor shoppingverslaafden maar niet interessant. Bezoek aan rumcakefactory: proeverij was een lachertje,glaasje met 1 cm rum erin,lilliputtersmaat. Op weg van Cayman naar Carthagena: ikke zwaar zeeziek,groene appel gegeten,Gingerale gedronken,tablet geslikt(raadgevingen v.butler),geen avance.Naar het schijnt heel veel mensen ziek. Wie er gevoelig aan is zou niet hoger dan 7e mogen zijn,het 12de was dus voor mijn geval te hoog. 2.Carthagena:zeer oppervlakkige excursie,koetsen stopten meer dan 15 minuten in brandende zon om de straatverkopers ter wille te zijn. Onverstaanbare zwarte medemens als gids ( Nick Valencia ),kreeg zelfs van de Amerikanen geen fooi! 3.Aruba(Best of Aruba) : interessant,mooie natuur en stranden. Verstaan nu beter hoe de boot van Jan,Gerda en kleine Erik met zijn 12 m.lengte kon vergaan tijdens het stormenseizoen in juli. Zeer woeste zee,emotioneel moment. Herinner me de woorden v.schoonvader: ze hadden de natuur niet mogen uitdagen. 4.Curacao: Highlights en Beach Fun: verkeerd gekozen (door ons!): 1 uur rondrit,3 uur drukke beach . 5. Bonaire: volgens ons het mooiste en authentiekste van de drie en ook de meest volledige rondrit met een enthousiaste,bekwame gids. Zeer tevreden hierover. Globaal beschouwd een zeer positieve eerste cruise-ervaring,het schip had veel te bieden,er werd voortdurend aandacht geschonken aan hygiëne en onderhoud,vriendelijk personeel en interessante vergelijkende studie van de gewoonten van Amerikaanse gepensioneerden die zonder complexen hun omvangrijke buiken en boezems etaleerden. 1 spijtig detail: tegen de airco in het theater kon ik mij niet verdedigen,ondanks jas en sjaal. Terugkeer verliep wat gecompliceerder doordat we de valiezen moesten afhalen in Charles de Gaulle ,meer dan 3 uur moesten overbruggen en grote afstanden moesten afleggen met rolkar en valies. Ook dat hebben we echter overleefd : yes,we still can! Zo,dat was het Nadia. Hopelijk heb je er iets aan en zien we elkaar in de toekomst nog terug. Groetjes van Luc en mezelf en bedankt voor je inzet.

Vera Quaegebeur

05-02-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Voor de eerste maal met MSC.....en wat een topper . De SPLENDIDA .Super service..lekker eten...geen wachttijden voor het ontbijt , super organisatie voor uitstappen , kortom top. Dit was mijn 10 de cruise, Costa ( nooit meer ) celebrity cruisses, was jaren geleden een top rederij , maar laatste cruise ( China en omstreken) was een flop , en ik ben echt positief voor MSC, ik heb nog maar ëën boot genoten de SPLENDIDA, Maar een super mooie en op alle gebieden een leuke en ontspannende boot ! Een aanrader !!!! Ook cruisemark heeft mijn hele vertrouwen , voor de goede voorbereiding en organisaties van de reis . Alles is feilloos verlopen. Bedankt en zeker tot de volgende maal . SUPER

Willy en David Ooms

14-01-2019

  • Service: 10
  • Prijs / kwaliteit: 10
  • Eten: 10
  • Entertainment: 10

Onze eerste cruise, enkel positieve opmerkingen betreffende de begeleiding en ondersteuning door Nadia en haar collega. De Celebrity Silhouette heeft al onze verwachtingen betreffende een cruise vakantie waargemaakt. Dromen reeds van onze volgende cruise.

Marc Bourgeois

08-01-2019

  • Service: 8
  • Prijs / kwaliteit: 8
  • Eten: 6
  • Entertainment: 8

Deze cruise was niet de kwaliteit die we gewoon zijn van Fred Olsen ( 6de keer ).

Schrijf een beoordeling!

Uw ervaring is belangrijk voor ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kunt u aangeven welke andere soorten cookies u wilt accepteren.

Cookie-instellingen